skip to Main Content

Geldproblemen hebben is nooit leuk. Het zorgt voor veel stress en die stress maakt het moeilijk om goed met je geld om te gaan. En als je een rekening niet kunt betalen, dan krijg je vaak nog een boete ook. Zo worden je problemen groter en groter. Dat is oneerlijk maar helaas wel waar. Veel mensen zien door de bomen het bos niet meer en raken verdwaald in allerlei rekeningen en boetes.

Als je te diep in de problemen zit, kom je er ook niet zomaar uit. Daarom is het heel belangrijk om hulp te zoeken. Daar hoef je je echt niet voor te schamen, want het kan bij iedereen gebeuren. Voor die mensen zijn wij er. We helpen je graag en kijken met jou naar je wat je uitgeeft en hoeveel geld je iedere maand krijgt. Dat kan al veel rust geven. Als je zonder stress naar je geld kunt kijken, dan wordt het makkelijker om er mee om te gaan.

Contact opnemen

Onze vrijwilligers komen graag bij je thuis, maar je kunt ook ergens anders met ze afspreken. Het gaat erom wat jij prettig vindt. Wij willen je helpen op een manier die bij je past. Sowieso blijf je altijd de baas over je geld en maken we nooit beslissingen voor je. Wel kunnen we je helpen met het uitzoeken of regelen van allerlei dingen.

We kunnen bijvoorbeeld kijken hoeveel geld je iedere maandt krijgt en wat je allemaal koopt met dat geld. Welke rekeningen komen er binnnen? Zijn er nog boetes of oude rekeningen die moeten worden betaald? Het helpt al op dit op te sommen. Zo weet je precies waar je geld heengaat. Verder kunnen we helpen met het sorteren van je post, of kijken naar alle afschrijvingen op je internetbankieren. Van veel rekeningen krijg je namelijk geen brief meer, maar het gaat nog wel van je bankrekening af. Wie weet zijn er wel wat abonnementen die je op kunt zeggen, omdat je ze helemaal niet gebruikt.

Als je schulden hebt, dan kunnen we die voor je op een rijtje zetten en kijken hoe je die het beste af kunt lossen. We kunnen ook helpen met het aanvragen van een schuldenbewind, of de aanvraag voor schuldsanering via de gemeente.

Onze hulp is helemaal gratis.

Hulp nodig

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top